Nannie van den Eijnden

Nannie is veelzijdig en enerzijds gefascineerd door de ontwikkeling van mensen en organisaties. Wie zijn ze, hoe laten ze zich zien? Waar ligt hun kracht? Wat is hun geschiedenis? Anderzijds krijgt ze energie van de ontwikkeling van een idee naar werkelijkheid. De rode draad is vitaliseren, creëren, begeleiden, dienstbaar zijn en samenwerken.

Een ontmoeting, daar begint het. Nannie is de vakvrouw die vragen stelt en onderzoekt. Luistert met een open hart. Je het antwoord helpt formuleren op je vraag. Om te schrijven wat nog niet is geschreven. Met een frisse blik. Om het onzichtbare zichtbaar te maken, dat wat nog verborgen en uniek of bijzonder is en naar buiten mag. Je verhaal vertelt. Ze vindt een nieuw perspectief dat raakt, vrij of bewust maakt, uitnodigt tot nadenken, in beweging brengt….

Wil je naamsbekendheid? Heb je behoefte aan nieuwe klanten? Promotie van je werk? Wil je de balans van je leven opmaken? Van vraag tot biografie, rubriek, advertentie, persbericht, artikel… ze zoekt de vorm, communicatiemiddelen en mediakanalen om je boodschap pakkend voor het voetlicht te brengen en je doel te bereiken. Op het juiste moment, voor je specifieke doelgroep. Zowel jij als anderen herkennen je in het verhaal. Ze is professioneel en maakt een project- of communicatieplan. Pro-actief en enthousiast schakelt ze vlot met ontwerpers, fotografen, redacties, pers, uitgevers en drukkers, begeleidt en bewaakt het creatieproces en haalt de deadline.

Soms komt ze achter de schermen vandaan. Draagt een gedicht voor bij een evenement of vertelt een levensverhaal bij een afscheid. Exposeert haar werk bij Kunst met een grote T, Smeulders is Open of Ruimte in Beeld. Ze schildert, dicht, schrijft, verhaalt, verbindt, vernieuwt, brengt tot leven en geeft het door.

www.nannievandeneijnden.nl
www.linkedin.com/nannievandeneijnden

Nieuwe Nuenenaren
Zó Nuenen
Logo Nannie van den Eijden
Thuis