Vincentre

4PR creëert, regisseert en realiseert

Peter geeft vorm aan de boodschap die je wilt overbrengen aan je doelgroep. Aan het verhaal dat je wilt vertellen. Van idee tot realisatie. Hij weet de essentie van je organisatie – je identiteit, waarden, producten en diensten – praktisch te vertalen naar een visuele vorm die daar perfect bij past. Hij verrast je met zijn concept, dit had je niet verwacht! Vervolgens maakt hij het idee concreet en ontwerpt alle promotionele communicatiemiddelen die de boodschap krachtig uitdragen.

Van de inrichting van interieur tot beurs en evenement inclusief de organisatie, van het bedenken van de huisstijl tot en met de productie van alle media en middelen, Peter zorgt ervoor dat alles uitstekend en op tijd wordt uitgevoerd: brochures, catalogi, posters, groot formaat prints, banners, presentatiewanden, stands, bedrijfskleding, signing en belettering.

Professioneel, eigentijds, meedenkend, direct, dienstverlenend, klantgericht en daadkrachtig. Peter begint met goed luisteren, inlezen en inleven. Een opdracht, project, communicatievraagstuk of evenement is bij 4PR realisation in vertrouwde handen. Van A tot Z. Het eindresultaat telt. Een resultaat dat spreekt, overtuigt, onderscheidt, werft, profileert en positioneert. 4PR laat uw boodschap spreken! www.4pr.nl

Studio
Ontwerp & Montage
Realiseren
600 mtr2 fotodoek montage
Bertus & Hobby kok & peter
4PR