Welke ondernemer wil zich hier presenteren?

Voor onze grootse plannen zoeken we sponsoren die graag een bijdrage willen leveren. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfspresentatie op deze website. Voor informatie over mogelijkheden kunt u contact opnemen met het secretariaat: info@ngn200.nl

4PR realisation

4PR realisation

Het werk van Peter van Kemenade van 4PR realisation kom je overal in onze dorpen tegen. De wapperende vlaggen met het NGN200 logo zijn door hem ontworpen. De kijkdoos over het feestjaar in de ‘Dwèrse Winterwandeling’ bij windmolen De Roosdonck was door hem vormgegeven en ingericht. Hij heeft het pleintje naast museum Vincentre mooi aangekleed van concept tot realisatie. En in opdracht van heemkundekring De Drijehornick, is hij het creatieve brein achter project Terugbeeld: de informatiezuilen van cortenstaal met foto’s en uitleg, die herinneren aan markante gebouwen en plekken. Aan het leven van vroeger…..

Meer weten

De Nuenense Krant

De Nuenense Krant

Een fullcolour krant, voorzien van het
allerlaatste nieuws uit Nuenen, Gerwen, Nederwetten en Eeneind.
Wekelijks op dinsdagavond online te lezen, op woensdag of donderdag gratis huis aan huis verspreid.
Daarnaast is de krant gratis verkrijgbaar in de supermarkten en op andere aflegplaatsen in Nuenen c.a. en in de directe omgeving.

Meer weten

TDG Digital

TDG Digital

Wij maken topsport van het ontwerpen en bouwen van websites, webapplicaties
en het ontwerpen en creëren van de bijbehorende content voor een zeer betaalbare prijs.
TDG is een transparant no-nonsens bedrijf met een unieke driedeling in Design, Tech en Support.

Meer weten